Wil jij ook MEER LEADS via Twitter?

Ik ook. Dus ik neem de proef op de som. Ik ga mijn ingekakte twitter account die ik in 2011 heb aangemaakt nieuw leven inblazen en kijken hoeveel leuke, actieve twitteraars ik erbij kan krijgen in de komende 30 dagen en of ik echt leads kan halen uit Twitter.

Ik zal eerlijk zijn en precies laten zien wat ik gedaan heb, welke video ik op youtube heb bekeken, welk boek ik heb gelezen, welk advies ik heb opgevolgd en wat ik niet heb gedaan en waarom.

Momenteel groei ik met zo’n 40 Nederlandse gebruikers per dag – dus ik ben op de goede weg!

 

Dit is een screenshot van mijn Twitter profiel op 19 Augustus:

printscreen dag 1 twitter

Wat ik precies gedaan heb/doe & hoe

Achtergrond:

Na het luisteren van de podcast van Nathan Latke die Sean Malarkey interviewde, eigenaar van Twixplode, een Engelse Twitter training cursus. Sean heeft supersucces met Twitter en andere social media kanalen en maakt daar grote winst over. Beluister hier de podcast >

Twitter heeft voor mij eerlijkheidshalve nog nooit een lead opgeleverd, maar omdat Sean me de ongekende mogelijkheden openbaarde, besloot ik dat als hij het kon, ik als Google Marketeer toch zeker ook wel.

Vandaar dat ik mijzelf de taak heb gesteld de komende 30 dagen – beginnend morgen op 20 Augustus alle zombie-accounts te ontvolgen en een schare leuke en wellicht winstgevende Twitteraars op te zoeken.

Volg mij in de komende 30 dagen op de zoektocht naar Nederlandstalige leads door je mailadres in te vullen. Dan krijg je het automatisch toegestuurd.

 

 

Laat je emailadres achter, dan stuur ik het naar je op:


 

UPDATE: 500 actieve volgers bereikt op 31 Augustus

printscreen dag 8 twitter

 

 

 

 

.

 

En nu op naar de 1000!

Vul je emailadres en kom alles te weten!